09 sep 2014 10:37

23 jan 2015 14:41

Kägelspel för hela slanten

Undenäs, Älgarås, Gårdsjö och Odensåker gör på lördag, i Undenäs, upp i slutspel i kägelspel. Hemmalaget får då möta Gårdsjö, i den andra matchen möts Älgarås och Odensåker. Segrarna går sedan match om första och andra plats och förlorarna spelar om tredje och fjärde plats.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Lördagen den 4 oktober är det kägelspelsfest med mat och dans i Undenäs och med prisutdelning för den gångna säsongen.

Kägelspelarna där har även haft klubbmästerskap och resultatet blev följande efter två fulla omgångar: Herrar: Rolf Elofsson 89 p, Anders Karlsson 88 p, Sören Andersson 81 p, Börje Davidsson 78 p, Gösta Nilsson 69p och Lennart Andersson 54 p. Damer: Gunilla Karlsson 91 p, Christina Lundberg 81 p (33p), Lilian Arvidsson 81 p (26 p), Mona Davidsson 71 p, Barbro Johansson 68 p, Sonja Andersson 68 p och Gunnel Karlsson 67 p.

Efter avslutad tävling åt man korv; Lennart skötte korvkokningen. Sonja hade bakat tårtan till kvällens kaffe. Lite planering inför kommande uppdrag med slutspel och fest gicks igenom innan kvällen var slut.

Lördagen den 4 oktober är det kägelspelsfest med mat och dans i Undenäs och med prisutdelning för den gångna säsongen.

Kägelspelarna där har även haft klubbmästerskap och resultatet blev följande efter två fulla omgångar: Herrar: Rolf Elofsson 89 p, Anders Karlsson 88 p, Sören Andersson 81 p, Börje Davidsson 78 p, Gösta Nilsson 69p och Lennart Andersson 54 p. Damer: Gunilla Karlsson 91 p, Christina Lundberg 81 p (33p), Lilian Arvidsson 81 p (26 p), Mona Davidsson 71 p, Barbro Johansson 68 p, Sonja Andersson 68 p och Gunnel Karlsson 67 p.

Efter avslutad tävling åt man korv; Lennart skötte korvkokningen. Sonja hade bakat tårtan till kvällens kaffe. Lite planering inför kommande uppdrag med slutspel och fest gicks igenom innan kvällen var slut.