08 aug 2014 20:47

23 jan 2015 14:40

Inte bara solsken ...

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

”Ge oss din bild av sommaren”, brukar vi uppmana våra läsare. Och sommaren kan ju presentera sig på olika sätt. Det visar inte minst dagens bild, som Anita Augustsson skickat in. ”Vid Pottebo, Älgarås, gick det så här tokigt när det var busväder i måndags”, skriver hon. Huset tillhör syskonen Ulrika Jungert och Tomas Augustsson. Magdalena Augustsson tog kortet.

”Ge oss din bild av sommaren”, brukar vi uppmana våra läsare. Och sommaren kan ju presentera sig på olika sätt. Det visar inte minst dagens bild, som Anita Augustsson skickat in. ”Vid Pottebo, Älgarås, gick det så här tokigt när det var busväder i måndags”, skriver hon. Huset tillhör syskonen Ulrika Jungert och Tomas Augustsson. Magdalena Augustsson tog kortet.