04 apr 2014 06:00

23 jan 2015 14:34

Sista söndagen i mars

  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Förra söndagen gick Maria Karlsson och hennes syster Eva till Snapen i det vackra vädret. De inväntade solnedgången och hade fika med sig. Maria tog den här fina bilden. ”Lite kyligt när vi gick hem, men vad gör man inte för en solnedgång”, skriver hon.

Har du också en bild som är lite utöver det vanliga? Skicka den till familj@mariestadstidningen.se! Den måste vara högupplöst och i jpg-format.

Förra söndagen gick Maria Karlsson och hennes syster Eva till Snapen i det vackra vädret. De inväntade solnedgången och hade fika med sig. Maria tog den här fina bilden. ”Lite kyligt när vi gick hem, men vad gör man inte för en solnedgång”, skriver hon.

Har du också en bild som är lite utöver det vanliga? Skicka den till familj@mariestadstidningen.se! Den måste vara högupplöst och i jpg-format.