2016-03-18 06:00

2016-03-18 06:00

Författarliv

GUNILLA LINN PERSSON

Det här är nog världens knasigaste jobb. Man kan inte ens lita på sig själv. När som helst får man en ny idé och måste, av något inre tvång, genomföra den. En bok. Ett drama för televisionen. En pjäs för teatern. Om jag vore man skulle jag vara mångsidig. Jag är kvinna. Jag är splittrad. Jag vet förmodligen inte alls vad jag håller på med. Men jag håller på ändå.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Prenumeranter har tillgång till allt digitalt innehåll - i datorn, surfplattan och i mobilen. En digital prenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter ordinarie pris. Ingen bindningstid.

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto