02 nov 2015 17:02

02 nov 2015 21:49

Kökrock vid Stora Ek

Tre bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 26, i höjd med Stora Ek mellan Mariestad och Skövde, sent på måndagseftermiddagen.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Olyckan inträffade när två av bilarna stannat vid ett vägarbete och den tredje körde in i den som stod längst bak av dessa. När räddningstjänsten kom till plats kunde de konstatera att samtliga fyra personer hade tagit sig ur bilarna – en fördes till sjukhus med nacksmärtor. I övrigt handlade det om lättare plåtskador och läckage av spolarvätska.

Olyckan inträffade när två av bilarna stannat vid ett vägarbete och den tredje körde in i den som stod längst bak av dessa. När räddningstjänsten kom till plats kunde de konstatera att samtliga fyra personer hade tagit sig ur bilarna – en fördes till sjukhus med nacksmärtor. I övrigt handlade det om lättare plåtskador och läckage av spolarvätska.

Till händelsekartan