25 maj 2016 12:10

25 maj 2016 12:10

Systrar fixade fin fotoutställning i Kvarntorpet

OTTERBÄCKEN: Konstnärliga varvade med naturmotiv

– Det var en lyckad dag, mest kända ansikten från trakten men också några mera långväga besökare, säger Yvonne Adomson efter sin första fotoutställning.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Systrarna Yvonne Adamson, Otterbäcken och Ann-Louise Jern, Skara, hade en fotoställning i lördags i Kvarntorpet strax söder om Otterbäcken. Bland ett 40-talet fototavlor fanns mest naturmotiv men också några med mera konstnärlig inriktning.

Sköna maj?

– Vi är amatörfotografer som nu tog mod till oss och arrangerade en utställning. Nej, vi har ingen mer utställning planerad i nuläget. Vi har pratat om Sköna maj nästa år. Nu när Otterbäcken är med. Men vill folk komma och se på bilderna är de välkomna.

Systrarna Yvonne Adamson, Otterbäcken och Ann-Louise Jern, Skara, hade en fotoställning i lördags i Kvarntorpet strax söder om Otterbäcken. Bland ett 40-talet fototavlor fanns mest naturmotiv men också några med mera konstnärlig inriktning.

Sköna maj?

– Vi är amatörfotografer som nu tog mod till oss och arrangerade en utställning. Nej, vi har ingen mer utställning planerad i nuläget. Vi har pratat om Sköna maj nästa år. Nu när Otterbäcken är med. Men vill folk komma och se på bilderna är de välkomna.