08 dec 2015 06:00

08 dec 2015 06:00

Pensionärer avtackades

GULLSPÅNG: Femton före detta kommunanställda nu daglediga

Vid en ceremoni har Gullspångs kommun uppmärksammat fem pensionärer.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

De är, stående från vänster, Margrét Kållberg, Carina Anderdahl, Agneta Nyström, Vivan Gustavsson, Barbro Fredén-Johansson, Kerstin Johansson, Lena Hast, Margareta Knutsson, Jeanette Åhlén Kronlund, Ann-Marie Andersson, sittande: Yvonne Mohlinder, Leif Eriksson, Margareta Johansson och Irene Wåhlin.

De är, stående från vänster, Margrét Kållberg, Carina Anderdahl, Agneta Nyström, Vivan Gustavsson, Barbro Fredén-Johansson, Kerstin Johansson, Lena Hast, Margareta Knutsson, Jeanette Åhlén Kronlund, Ann-Marie Andersson, sittande: Yvonne Mohlinder, Leif Eriksson, Margareta Johansson och Irene Wåhlin.