10 dec 2013 14:54

23 jan 2015 14:28

Emelie kröntes

GULLSPÅNG

Amnehärads kyrka var välfylld vid Luciahögtiden i söndags, trots vädret.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Kollekten till Gullspångs IF:s ungdomsverksamhet uppgick till 1 612 kronor. Ceciliakören medverkade under ledning av Desirée Karlsson och Lars Kullnes. Lucia Emelie Sjögren och tärnorna Hilma Hallén, Alice Olsson, Elin Jenving och Sanna Paulsson fick sina smycken av Desirée Karlsson assisterad av förra årets Lucia Elin Ytterberg och Annika Rudell.

Förra årets Lucia Elin Ytterberg sjöng solo i sången ”Välkommen hem” ackompanjerad av Lars Kullnes.

Kollekten till Gullspångs IF:s ungdomsverksamhet uppgick till 1 612 kronor. Ceciliakören medverkade under ledning av Desirée Karlsson och Lars Kullnes. Lucia Emelie Sjögren och tärnorna Hilma Hallén, Alice Olsson, Elin Jenving och Sanna Paulsson fick sina smycken av Desirée Karlsson assisterad av förra årets Lucia Elin Ytterberg och Annika Rudell.

Förra årets Lucia Elin Ytterberg sjöng solo i sången ”Välkommen hem” ackompanjerad av Lars Kullnes.