05 dec 2013 19:00

23 jan 2015 14:28

Emelie lucia i Gullspång

Emelie Sjögren, kandidat nummer ett, blev lucia i Gullspång och Södra Råda.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Nu är det klart, Emelie Sjögren, inkasserade flest röster när Gullspångs IF arrangerade ”Amnehärad och Södra Råda lucia 2013”.

Resultatet meddelades när GIF:s luciakommitté samlade kandidaterna igår kväll. Emelie Sjögren kommer att få sitt luciasmycke, vid en ceremoni på söndag eftermiddag i Amnehärads kyrka. Vid ceremonin, där även tärnorna får smycken, medverkar också förra årets lucia Elin Ytterberg.

Om Emelie kan berättas att hon nu går i årskurs nio på Gullstensskolan och att hon sökt till hotell och turismprogrammet i valet till gymnasiet. Hennes drömyrke är att bli reseledare. Något som gör att hennes uppgift på söndag, leda sina kamrater – tärnorna – in i en fullsatt kyrka i Gullspång, kommer att gå som en dans.

Nu är det klart, Emelie Sjögren, inkasserade flest röster när Gullspångs IF arrangerade ”Amnehärad och Södra Råda lucia 2013”.

Resultatet meddelades när GIF:s luciakommitté samlade kandidaterna igår kväll. Emelie Sjögren kommer att få sitt luciasmycke, vid en ceremoni på söndag eftermiddag i Amnehärads kyrka. Vid ceremonin, där även tärnorna får smycken, medverkar också förra årets lucia Elin Ytterberg.

Om Emelie kan berättas att hon nu går i årskurs nio på Gullstensskolan och att hon sökt till hotell och turismprogrammet i valet till gymnasiet. Hennes drömyrke är att bli reseledare. Något som gör att hennes uppgift på söndag, leda sina kamrater – tärnorna – in i en fullsatt kyrka i Gullspång, kommer att gå som en dans.