01 maj 2015 06:00

01 maj 2015 06:00

Drag under galoscherna

Dagens MT (28/4), berättar att Ostindiefararen tar sig in i Vänern i sommar och angör sex stycken av de sju gamla hamnstäderna, Karlstad, Kristinehamn, Åmål, Trollhättan, Vänersborg och Lidköping –fast förstås inte Vänerns Pärla, Mariestad.
  Skriv ut artikeln      Rätta fel

Samma tidning berättar om marknadsföringssatsningen från Mitt i Mariestad, det så kallade Mariestadshäftet, och en ny karta med butiker och restauranger angivna! Tillsammans med storsatsningen på friskvården bland kommunanställda med hög sjukfrånvaro, 1 st äpple och 1 st päron varannan vecka, så blev det idétorka, och Vänerns Pärla kan slumra vidare!

Morfar

Samma tidning berättar om marknadsföringssatsningen från Mitt i Mariestad, det så kallade Mariestadshäftet, och en ny karta med butiker och restauranger angivna! Tillsammans med storsatsningen på friskvården bland kommunanställda med hög sjukfrånvaro, 1 st äpple och 1 st päron varannan vecka, så blev det idétorka, och Vänerns Pärla kan slumra vidare!

Morfar

Välkommen att kommentera på mariestadstidningen.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.